Blog

Auró

42 Aplec Excursionista dels Països Catalans

42 Aplec excursionista del Països Catalans Tindrà lloc a La Sénia des del dia 31 d’Octubre i fins al dia 4 de Novembre. Des de lacasadelpoble.com volem convidar-vos a participar-hi, ja que en som uns dels patrocinadors, i per això us facilitem el calendari d’actes i el calendari d’excursions (la sortida a la fageda ja està complerta) i altres activitats culturals. Podeu accedir a la ruta de la Fageda del Retaule de Wikiloc, clicant al logo. Clicant sobre el calendari …

Read More

Ja és època de bolets!

Ja han arribat els bolets als boscos de la muntanya d’El Port… Enguany s’han avançat mercès a les pluges de l’estiu. I vora de la casa ( a uns 25 kilòmetres) hi ha bons boscos boletaires: rovellons, camagrocs, pegaloses, morenetes, bitxacs, apagalluns… Aprofiteu i gaudiu-los a la cuina!

La tardor al Delta de L’Ebre

El Delta de l’Ebre ens regala amb uns colors diferents per a cada estació… Després del verd de la primavera, i del color daurat de l’estiu, s’ha començat la collita de l’arròs, amb l’espectacle de les aus que aprofiten per a menjar després de passar els tractors. Consell: No deixeu de tastar qualsevol de les varietats d’arrossos o fideuàs del Delta de l’Ebre: per a llepar-se els dits!